Lid worden

Gratis proefles

De juiste hondenschool kiezen is belangrijk. Jij en je hond moeten je er thuis voelen en met plezier naar de les komen. Kom daarom gerust eens langs voor een gratis proefles en initiatie.

Hiervoor kom je gewoon langs op donderdagavond om 19u15. Meld je even aan in de kantine en je krijgt meteen uitleg over de werking van onze hondenschool alsook een eerste les vol tips. Gezien de huidige corona-maatregelen dien je op voorhand in te schrijven via info@aarschotsehondenvrienden.be, waarna je bericht zal krijgen wanneer je kan langskomen voor je gratis proefles.

Het enige wat je hoeft mee te brengen, is een leiband, een speeltje en wat hondensnoepjes. Voorwaarde is wel dat je hond alle inentingen gehad heeft. Deze proefles is geheel vrijblijvend, maar als je dat wil, kan je dan meteen inschrijven en vanaf de volgende les deelnemen aan de lessen.

Lid worden

Ben je klaar om samen met ons te werken aan de band tussen jou en je trouwe viervoeter? Wij verwelkomen jou heel graag als nieuw lid! Hiervoor kom je tijdens de lesuren naar de kantine van de hondenschool en breng je het inentingsboekje van de hond mee. Gezien de huidige corona-maatregelen dien je op voorhand in te schrijven via info@aarschotsehondenvrienden.be, waarna je bericht zal krijgen wanneer je kan langskomen voor je gratis proefles.

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt 70 euro en is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Als je na 1 september instapt, betaal je 30 euro voor het resterende jaar. Bij elk begin van het kalenderjaar worden de lidgelden vernieuwd.

Les volgen

Om lessen te kunnen volgen, heb je een stempelkaart nodig. Deze kaart wordt aan het einde van elke les afgetekend door de lesgever.

Voor een stempelkaart betaal je 4 euro. Wanneer deze volledig afgetekend is, kan je ze inruilen voor twee consumpties.