Lid worden

Gratis proefles

De juiste hondenschool kiezen is belangrijk. Jij en je hond moeten je er thuis voelen en met plezier naar de les komen. Kom daarom gerust eens langs voor een gratis proefles en initiatie.

Voor je langskomt, moet je wel eerst even contact opnemen via info@aarschotsehondenvrienden.be, waarna je bericht zal krijgen wanneer je je gratis proefles kan volgen.

Het enige wat je hoeft mee te brengen, is een leiband, een speeltje en wat hondensnoepjes. Voorwaarde is wel dat je hond alle inentingen gehad heeft. Deze proefles is geheel vrijblijvend, maar als je dat wil, kan je dan meteen inschrijven en vanaf de volgende les deelnemen aan de lessen.

Lid worden

Ben je klaar om samen met ons te werken aan de band tussen jou en je trouwe viervoeter? Wij verwelkomen jou heel graag als nieuw lid! Contacteer ons even via info@aarschotsehondenvrienden.be, dan laten we je zo snel mogelijk weten wanneer je kan langskomen voor je gratis proefles.

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt 70 euro en is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Als je na 1 september instapt, betaal je 30 euro voor het resterende jaar. Bij elk begin van het kalenderjaar worden de lidgelden vernieuwd.

Les volgen

Om lessen te kunnen volgen, heb je een stempelkaart nodig. Deze kaart wordt aan het einde van elke les afgetekend door de lesgever.

Voor een stempelkaart betaal je 5 euro. Wanneer deze volledig afgetekend is, kan je ze inruilen voor een consumptie.