Hans Verbist op FOWC2020! by Admin


Geplaatst op 23 september 2019 om 18:00


Op 23 en 24 mei 2020 vindt de 2e Flyball Open World Cup plaats in Lommel. Aarschotse Hondenvrienden is heel fier dat ons clublid Hans Verbist daar hoofdscheidsrechter zal zijn!

De Flyball Open World Cup is een officieel, door de FCI erkend, internationaal flyball tornooi. Het is een open tornooi, wat betekent dat zowel honden met als zonder stamboom mogen deelnemen. Clubs van over de hele wereld sturen hun allerbeste flyball teams naar het tornooi dat dit jaar plaatsvindt in Lommel, in "De Soeverein". Maar liefst 50 teams zullen er strijden voor de wereldtitel.

Uiteraard is het belangrijk dat op een tornooi met de beste teams ook de beste scheidsrechters alles in goede banen leiden. Aarschotse Hondenvrienden is dan ook heel fier dat Hans Verbist hoofdscheidsrechter zal zijn op dit prestigieuze evenement!

Hans is dan ook een zeer ervaren flyball scheidsrechter in de Belgische FCI competitie. In 2009 was hij 1 van de allereerste flyball scheidsrechters die aangeduid werden door de KKUSH. Hans is tevens ook voorzitter van de Belgische flyball sectie van KKUSH. Ook in 2018 was Hans al scheidsrechter op de FOWC2018.


Laatste nieuws